استفاده از ژل رويال بعنوان ماده غذايي و دارويي به زمان مصر باستان برميگردد. در آن زمان اين ماده خورده ميشد، يا روي پوست کشيده ميشد. در اين مطلب با کمک چندين مجله معتبر پزشکي از سرتاسر دنيا شما را با خواص، عوارض،طرز مصرف و همه نکات ضروري ديگر ژل رويال آشنا مي کنيم.
ژل رويال چيست؟
- ژل رويال يک ماده شيري به همراه عسل است که براي افزايش باروري استفاده ميشود
- ژل رويال توسط زنبور مادر به تمام لاروها داده ميشود که اولين نشانه از تبديل لارو به زنبور ملکه است
- زنبوردار ميتواند اين ژل را برداشت کند.
- کاربرد در پزشکي: تقويت سيستم ايمني بدن، افزايش احتمال باروري، کاهش علايم و عوارض قاعدگي، بهبود ديابت و درمان عوارض شيميدرماني
- ژله رويال يک ماده خامهاي زرد-سفيد رنگ با بو و مزهاي خاص است
- مزه تلخ و شيريني دارد. ژله رويال به تنهايي مزهاي مثل عسل دارد.
ترکيبات
زل رويال يک ماده اسيدي است که از اين اجزا تشکيل شدهاست:
- آب (60 تا 70 درصد)
- شکر (7?5 تا 23 درصد)
- ليپيد (3 تا 8 درصد)
- پروتئين (9 تا 18 درصد)
- مقدار کمي ويتامين، نمک و موادمعدني
- هورمون
ادامه مطلب لينک زير:
خواص و عوارض ژل رويال و يک ترکيب براي دوبل کردن اثر آن (تحقيقات جديد)
درباره این سایت